trajecten en tarieven

kennismaken met ademwerk

Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit verschillende fases. We beginnen met een gesprek waarin we opzoek gaan naar je intentie. Dat betekent dat we samen onderzoeken wat je graag zou willen uitnodigen in het leven, of op dat moment in de ademsessie. 

Vervolgens is er een actieve fase en een integratiefase. In de actieve fase verbinden we de adem, we ademen circulair. Dat betekent dat we de pauzes tussen de in en uitademing weghalen. We ademen vol en diep in de buik en het borstgebied. Ons adempatroon is dan open en volledig. Je ademt in flow, het gaat als vanzelf. Vol in en moeiteloos uit.

prijs individuele sessie: € 150,- excl. btw

 

traject bewust verbonden ademwerk

Een enkele sessie kan al zo veel te weeg brengen! Emoties die gevoeld mogen worden, gevoelens van verbondenheid, transformatie, ontspanning, ontlading, ga zo maar door.

Om het disfunctionele adempatroon te openen en het lichaam een nieuwe mogelijkheid te laten herkennen raad ik aan om meerdere sessies te doen. Deze sessies zijn per sessie te boeken of in een traject van 5 sessies.

prijs 5 losse sessies: €750,- excl. btw

prijs traject van 5: €700,- excl. btw

Duo sessie

Een duo sessie heeft dezelfde opbouw als een individuele sessie, maar heb je gelijktijdig met je partner, vriend of vriendin of een familielid. Samen met een voor jou belangrijke ander een sessie hebben en van elkaar horen wat jullie verlangens zijn kan ontzettend verdiepend en verbindend werken. 

prijs duo sessie: € 225,- excl. btw

 

groepssessies

 Aan een ademcirkel kunnen maximaal 10 personen deelnemen en geef ik samen met Edo en andere ademcoaches, zodat er voldoende aandacht is voor ieders proces. De cirkels geef ik op vrijdagavond in het Witte kerkje in Lunteren.

Aankomende data: 5 januari, 2 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni. Inloop om 18:45. we starten om 19:00 – 21:30

prijs ademcirkel 55,- per persoon

 

 

If you want to know me, look inside your heart

-Lao Tzu

Contact, leuk!

Wil je meer weten over ademen en een eerste sessie plannen? Stuur me dan een berichtje: