Nieuws

ademcirkels

Op elke eerste vrijdag van de maand faciliteer ik een ademcirkel in het Witte Kerkje in Lunteren. Je bent welkom vanaf 19:00 en we ronden omstreeks 21:30 af.

Er is plek voor 10 personen. De setting en materialen zijn comfortabel, er zijn matrasjes, dekens en kussens aanwezig.

Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit verschillende fases. We beginnen met een deelronde waarin we opzoek gaan naar je intentie. Dat betekent dat we samen onderzoeken wat je graag zou willen uitnodigen in het leven, of op dat moment in de ademsessie.

Vervolgens is er een actieve fase en een integratiefase. In de actieve fase verbinden we de adem, we ademen circulair. Dat betekent dat we de pauzes tussen de in en uitademing weghalen. We ademen vol en diep in de buik en het borstgebied. Ons adempatroon is dan open en volledig. Je ademt in flow, het gaat als vanzelf. Vol in en moeiteloos uit. Zo ademen we onze intentie en positieve affirmaties in. Na de activatiefase volgt er een integratiefase, waarbij we op zachte muziek integreren. 

Investering Cirkel: € 55,- excl. btw

 

ademspecials

Ik mag een mooie samenwerking aankondigen!

Helemaal ontstaan vanuit de wederzijdse fascinatie voor de kracht van natuurlijke (oer)geneeswijzen in het bevorderen van onze nieuwe neuroplasticiteit.
Neuroplasticiteit is de flexibiliteit van ons brein, het vermogen om nieuwe neuropaden te maken en bestaande paden te versterken.
Paden die veel gebruikt worden, ingesleten gedragspatronen, kun je je voorstellen als snelwegen. En nieuwe paden, nieuwe inzichten of ervaringen, als een geitenpaadje door het gras. Dat geitenpaadje maken we (o.a.) met ademwerk. Het is echter niet vanzelfsprekend onze nieuwe voorkeursroute. Door het paadje in het dagelijks leven steeds vaker bewust te kiezen slijt het in en integreren we nieuwe patronen die beter voor ons werken.
In mijn persoonlijke zoektocht mbt herstel van trauma en een onveilige jeugd heb ik mezelf beloofd om alles te onderzoeken wat helpend kan zijn. Zo kwam ik op het spoor van de helende kracht van de natuur. In dit geval specifiek de werkzame stof in magische paddenstoelen en truffels: Psilocybine. Deze stof bevordert neuroplasticiteit en de communicatie tussen verschillende hersengebieden.(Check ook Microdosing Institute Nederland voor wetenschappelijke onderbouwing).
Terug naar die mooie samenwerking! Samen met Tosca en Mareille van Marosca verzorg ik cirkels waarin we ademwerk, een microdosering van magische truffels en een soundjourney combineren. Een microdosering is 1/10 van een dosis eigen gekweekte magische truffels. Omdat de dosis zo laag is ervaren we niet de hallucinogene effecten van de psilocybine.
In deze cirkel is de micro-dosis een hulpmiddel om de kracht van de adem nog dieper te ervaren, ondersteund door live muziek.
Wanneer kan je dit ervaren?
Op 5 januari in het witte Kerkje in Lunteren Investering: € 65,- excl. btw

 

 

InnerSanctum

Ondertussen wordt er in Portugal druk gebouwd aan InnerSanctum. Een prachtige plek, midden in de natuur, waar je straks helemaal kunt opladen en jezelf en jouw innerlijke heiligdom op alle lagen kunt voeden. 

We openen en verwelkomen onze eerste gasten vanaf 2025

 

personal retreat

Kan je niet wachten en wil je vast een sneak-peak? Dan kan je gebruik maken van onze mogelijkheid tot een personal retreat. Met uitkijk op de berg InnerSanctum, verblijven we in de Quinta in Sao Martinho de Valbom, Portugal. Waar we de dag starten met een koude dip in het zwembad, hiken op de berg, ruimte is voor coaching, sessies Bewust Verbonden Ademwerk, TRE (Trauma- en spanningsreducerende oefeningen) en natuurlijk heerlijk eten. Neem contact met me op als je meer wilt weten!

 

 

Your life sparks fires from within your innermost temple.

No one can reach there but you, it is your inner sanctum.

You are your own master there, only you can reach and ignite the fire. ~Rajneesh~ 

Contact, leuk!

Wil je meer weten over ademen en een eerste sessie plannen? Stuur me dan een berichtje: